Udtalelser og Referencer

Lundbeck Pharma A/S
Anne Juel

Tak for din helt igennem underholdende optræden ved vores store sommerfest i Lokomotivværkstedet i København i juni 2018

Vestas
Charlotte Hansen

Forrygende og morsom børneunderholdning der sad lige i skabet hos de små. Tak!

Nordea
Ulla Andersen

Fantastisk optræden som passede lige til vores firmaarrangement. Alle har rost det til skyerne.

TNG Engineering ApS
Tomm Giiff

Tak for sidst! Dit show var professionel og særdeles veludført.

Mine gæster er stadig forundret

Web2media, juni
Anne Bisgaard

Vi var rigtig godt underholdt, da Peter Andreas fandt sit trylleshow frem til Web2Medias sommerseminar med 70+ deltagere. Abracadabra, og så blev aftenen fyldt med tossede trylletricks og højt humør. Publikum blev i høj grad involveret, og Peter Andreas var god til at løsne stemningen op og få alle med. Alt i alt et underholdene trylleshow vi med glæde kan anbefale andre.

Aarhus Universitet, Økonomi og Bygninger,
Nadia K. Frederiksen

Vi havde fornøjelse af den magiske velforberedte Tryllekunster Peter Andreas til vores julefrokost. Han gav et fortryllende og ikke mindst humoristisk show, hvor han formåede at bruge emner der var relevante for netop vores arbejdsplads.

Alle i publikum var helt tryllebundet og sad flere gange og tænkte: hvordan gjorde han lige det?

Tak for en rigtig god start på vores julefrokost – vi vil klart anbefale dig til andre!

Skoleleder Stjær skole, Juni 2014
Nils Vangkilde

Stjærskolen havde fornøjelsen at opleve Peter Andreas trylle til sin sommerferieafslutning. Det var virkelig en fornøjelse!! Med humor, fingerfærdighed og velrettede verbale underfundigheder tilpas under bæltestedet, blev lattermusklerne godt rørt, mens vi glade konstaterede, at Peter Andreas er overordentlig god til at trylle!

Tak for et særdeles godt show!

Chefkonsulent og Uddannelseansvarlig i Go’ Proces
Trine Teglhus

Vi havde en fest sammen med Peter Andreas til en Trylle Work Shop i internt regi i vores konsulenthus. I forbindelse med en fælles dag sluttede vi af med at trylle i nogle timer sammen med Peter Andreas. Med professionalitet og humor blev vi introduceret til trylleri og magi og fik så selv lov til at prøve kræfter med det i mindre grupper – godt guidet igennem både øvelser og vores lille show. Det var SÅ skægt!

Frivillig på Røde Kors velgørenheds-ferielejr
Kasper Pedersen

Der var magi i luften, da Peter Andreas kom forbi vores ferielejr, hvor Peter Andreas tryllede og underholdte 74 børn og 30 voksne. Børnene synes det var ren magi, mens de voksne holdte af den gode humor. Det var ren spas og løjer og en uforglemmelig oplevelse for ferielejr børnene og ikke mindst de voksne. Vi takker 🙂

Aars
Heidi Thomsen

Du var super god og levede op til børnenes forventninger til vores sommer-børneparty. De talte meget om dig efterfølgende

Familielægerne Valby
Mette Andersen

Vi havde forrygende succes med trylleworkshop, som kickstarter til vores julefrokost. Elegant og humoristik show fra mesterens egen hånd, hvorefter vi til stor begejstring fik lov selv at øve forskellige tricks og afslutte med et meget underholdende show.

Perfekt indslag til en festlig aften.